miercuri, 16 ianuarie 2008

Nicoleta Savin a părăsit "România liberă"

Nicoleta Savin, fost redactor-şef adjunct la "România liberă", a părăsit ziarul şi presa pentru a se ocupa de firma proprie. Savin rămâne apropiată de presă deoarece are o firmă de monitorizare de presă şi management în presă. Fostul redactor-şef adjunct de la "România liberă" spune că nu a avut neînţelegeri cu cei de la RL, dar şi că ar vrea ca ziariştii să fie respectaţi în .ro şi să poată trăi din meseria asta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e comentariu standard cand parasesti un trust de presa : "nu au avut nimic cu mine si nici viceversa". Pai, daca o duceai asa bine, cum de ai plecat?

Catalink spunea...

Ghery, Savin explica de ce iasa din presa: sa se ocupe de afacerile proprii.

Anonim spunea...

Am urmarit cu mare interes si bucurie evolutia ta jurnalistica.
Est asa cum te cunosc din liceu:onesta,inteligenta,talentata si cu o mare capacitate de munca.Imi amintesc adesea cum dupa orele de curs ramaneai la repetitii
pentru piesele de teatru pe care le pregateam la scoala,iar,a doua zi ,veneai la ore pregatita de nota zece.Ma intrebam cum reusesti.
Ma tem pentru tine pentru ca traim intr-o lume in care e periculos sa fii onest.Te urmaresc cu mare interes si placere fiindca gandim la fel.Daca ai timp,trimite-mi si mie un nr.de telefon sau un email.Iti doresc sanatate si sa-ti mearga toate asa cum doresti,MT