duminică, 13 ianuarie 2008

Evenimentul renunţă la subredacţiile din ţară

Evenimentul zilei renunţă la subredacţiile din ţară, Timişoara, Cluj şi Iaşi, informaţie confirmată şi de Tolontan pe blogul său, care mai spune şi că Grigore Cartianu, redactor-şef adjunct, a primit o ofertă foarte bună de la Adevărul. Din surse de la Evz, asta se întâmplă pentru că cineva, nou într-o funcţie de răspundere, vrea să facă reduceri de cheltuieli şi a ales varianta asta. La ora asta e şedinţă la Bucureşti, după care Evz va trimite un comunicat oficial.
LATER EDIT
Informaţia a fost confirmată pentru NewsIn (pentru acces este nevoie de abonament)de Adela Popescu, Communication and PR Manager la Ringier. Explicaţia oficială sună cam aşa: "Previziunile pe termen lung al acestor ediţii nu arată un potenţial de dezvoltare sustenabilă al ediţiilor regionale ale 'Evenimentului Zilei'", a spus Adela Popescu. "Raţiunea care a stat la baza deciziei a fost faptul că nu există un interes pentru ediţiile regionale ale cotidianului, întrucât comunităţile se formează în jurul oraşelor.”

1 comentarii:

Anonim spunea...

Trist :( Ramanem cu tot mai putine locuri de munca, aici, in Timisoara . Dar iata inca o dovada ca din afaceri, mass-media nu iese niciodata bine.