vineri, 7 decembrie 2007

Moş Crăciun aduce şi condamnări

Hoţii au, uneori, o imaginaţie debordantă, alteori sunt doar proşti. Vă las pe voi să decideţi cum sunt cele două persoane care, după ce s-au întâlnit cu Moş Nicolae, s-au întâlnit şi cu un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile. Acesta este un "buletin informativ" al Jandarmeriei.

„DARURI” FURATE

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile, aflat în serviciu de ordine publică pe timp de noapte, au observat pe strada Mihai Viteazul din Timişoara, doi tineri care abia puteau să ducă o geantă voluminoasă.
Apropiindu-se de ei, jandarmii au constatat că unul este minor şi la aceea oră târzie din noapte, nu prea avea ce căuta pe stradă. Întrebaţi de conţinutul genţii, unul dintre tineri le-a răspuns jandarmilor foarte degajat că s-au întâlnit cu Moş Nicolae şi acesta le-a dat o grămadă de „daruri” pe care le duc acasă. La percheziţionarea sumară a „cadourilor”, s-a constatat că „sacul”era plin cu diferite produse cosmetice, unele chiar de firmă şi articole de lenjerie.
Darian M. de 18 ani şi Iulian Ştefan K. de 16 ani, ambii cu domiciliul în localitatea Recaş, jud.Timiş, au recunoscut în final că nu Moşul le-a adus „cadourile”, ele fiind sustrase dintr-un magazin de pe strada Brâncoveanu. Împreună cu jandarmii, aceştia s-au deplasat la adresa indicată, unde s-a constatat că geamul de la uşa magazinului este spart. La faţa locului a fost chemat proprietarul, căruia i s-a adus la cunoştiinţă cele întâmplate şi i s-a predat marfa sustrasă care valora aproximativ 1000lei iar cei doi făptuitori îl aşteaptă pe Moş Crăciun să le aducă ...... o condamnare pentru furt.

Cu stimă,
Lt.col Stanciu Daniela

0 comentarii: