joi, 18 iunie 2009

Scriu şi alţii

Ieri, Brăduţ Ulmanu a scris pe blogul său ceva foarteechidistant, pentru care îi mulţumesc. Oana Anghel, fost corector la Adevărul, a scis şi ea pe blog despre ce înseamnă "şansa" de a lucra la cel mai vândut ziar de calitate din .ro.

10 comentarii:

nd spunea...

Vorba înaintașilor, panta rhei(totul trece)! E doar un episod, o să trecă și asta... Nu ești chiar singur. Poate așa ți se pare acum, dar nu ești. Baftă!

Davide spunea...

Este doar un episod...la fel cum doar un episod este si faptul cum pozai tu in victima langa noul tau birou.

gina spunea...

davide, nu e nevoie sa pozeze, chiar e o victima. ai postat comentu' asta cam de dimineata, probabil ca esti un trepadus pe la ADS.

Catalink spunea...

Davide, eu apreciez curajul la oameni. De ce nu vii tu la mine în redacţe să îmi spui asta în faţă? Te ascunzi în spatele unui pseudonim. Ai curaj! Eu ştiu că nu sunt toţi colegii de partea mea, nici nu vreau, că doar de aia este democraţie. Dacă ai ştii cu adevărat care este situaţia, credcă te-ai abţine. În fine...

Oana Rosca spunea...

Catalin, eu sunt mica si noua in lumea asta dar, in ultimul an, am trecut si eu prin multe nedreptati la serviciu,la care nu am stiut cum sa reactionez. Mi se parea usor ireal. Si mai incredibil mi se pare ce ti se intampla tie. Ultima oara cand am verificat, Romania era tara democratica, poate m-am inselat. Vreau sa cred ca, atunci cand va fi cazul, voi putea sa reactionez si eu la fel de vehement ca tine si ca ceilalti (fosti) colegi ai tai. Asa ca iti urez mult succes in...orice vei face in continuare. Si iti multumesc pentru invataturile pe care mi le-ai transmis. :)

unom spunea...

mai cataline, tu esti un papagal si un maimutoi. incerci sa iti ascunzi incompetenta victimizandu-te. culegi ceea ce semeni ma baiatule. iar tot ceea ce ti se intampla meriti pe deplin.

Anonim spunea...

hmm, cataline, organizatiile au un fel al lor de a se proteja si de a exclude din interiorul lor pe cei care nu adera la tiparul lor conceptual. Adevarul, se pare, este o haiducie si o plantatie iar principiile nu par sa fie in ADN-ul organizatiei. Tu, in schimb, pari o fire mai meditativa si poate ca treci si printr-o faza mai gri in relatiile pe plan sentimental. De aceea tu si Adevarul nu va sincronizati.

Cel mai bine pt tine e sa faci ceea ce simti ca o sa te multumeasca si sa nu te lasi condus de dorinta de razbunare. O idee ar fi sa incepi ceva nou sau sa cauti o organizatie care sa aprecieze genul tau de jurnalism: mai meditativ, introspectiv si analitic.

In rest, daca alegi sa stai in transee, iti doresc sa ai access si la resurse de relaxare si sprijin psihologic.

spor!

Davide spunea...

Nu Cataline pentru ca numai esti in redactie si n-am de ce sa vin la tine. Sa stii ca si eu admir oamenii care au curaj insa tot ceea ce imi vine in minte acum este intrebarea: cum de te-a lovit pe tine asa brusc curajul?

Anonim spunea...

imi pare rau pt ceea ce ti se intampla,dar sunt mandra pt ca ai curaj sa-i infrunti!!!Nu inceta niciodata sa lupti.........

nasol esti devide spunea...

sa ii explice cineva lui devide diferenta intre "numai" si "nu mai"