miercuri, 17 iunie 2009

Jurnal de război

Azi am lucrat "wireless". Am ajuns dimineaţă la redacţie şi am constatat cu stupoare că Adevărul s-a întors prin anul 1990. Cel puţin în ceea ce mă priveşte. Nu mai aveam computer! Mi-a fost luat, deşi semnasem pentru el. Fără vreo hârtie oficială, fără lămuriri. Am mers la IT, ştiind că ei se ocupă cu mutatul calculatoarelor. Băieţii au ridicat din umeri de parcă au fost la cules de panseluţe de aseară (când încă mai aveam calculator) şi până azi dimineaţă. O umbră de lămuriri, atât am primit. Să merg să vorbesc cu Adrian Halpert. Am mers la secretariat la el, dar nu era. Azi nu l-am văzut pe la lucru. Şi mâine este o zi, nu?

6 comentarii:

gina visan spunea...

incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum sa iti ia calculatorul?! si tu o sa scrii de mana? si corectura cine o mai face? daca nu ai calculator nu poti folosi softul pentru corectat. am si eu o curiozitate: ai folosit vreodata vreun soft de corectat la adevarul? ei asa mint prin tribunal: ca au implementat un acel soft si de asta ne-au dat afara.

Catalink spunea...

Gina, nu numai că nu am folosit acel soft de corectat, dar ne şi amendează dacă uităm să punem căciulă la "ă" sau pentru alte greşeli minore. Ne pun pe panou, ca la grădiniţă. Au concediat mai mulţi corectori, iar pe cei care au rămas îi pun să corecteze pe ziar. Citesc unele pagini înainte de a apărea în ziar, iar la restul doar titlu, subtitlu, explicaţii foto şi alte elemente vizibile. Restul se citeşte după ce a apărut în ziar şi se dau amenzi celor care greşesc.

puschea-pe-limba spunea...

Iti doresc nervi tari! Si caciulite la "a":-)
Unbelievable...

Angee spunea...

WTF???

Lolly spunea...

Catalin...nici nu-mi imaginam asa ceva. Ne cunoastem doar din vedere si aveam birourile in aceeasi zona, (mai bine zis fostul tau birou), dar nu am avut nici o clipa habar ca ti s-a intamplat asa ceva.
Te admir pentru curaj si te sustin. Dar sincer, ma intreb de ce mai accepti toate sicanele astea? Chiar merita?

gina spunea...

eu iti spun, Lolly, ca merita. acum tre' sa ii "sicaneze" el cu legea. el nu a cerut sa fie sicanat si sunt convinsa ca stie ca e sustinut si ca nu are nicio vina.