luni, 25 februarie 2008

Caritate online

O idee foarte faină mi-a parvenit astăzi pe emailul de serviciu. Cineva s-a gândit să strângă bani pentru cauze nobile. Până aici, nimic deosebit. Cu toţii am fost implicaţi, într-un fel sau altul, în acte de caritate. Citiţi comunicatul de presă primit şi veţi vedea exact despre ce e vorba.

Buna ziua,
Sub sloganul “ajuta cu un singur click” incepand cu luna martie a.c. se lanseaza primul magazin online dedicat responsabilitatii sociale www.charitygift.ro.
In speranta ca veti considera ca este un proiect care merita atentie si ca la momentul lansarii – cand vom trimite un comunicat de presa - veti dori sa scrieti un material mai amplu, vreau sa va asigur ca va stam la disozitie pentru eventuale intrebari inca de pe acum la adresa office@charitygift.ro sau la telefon 0724314045.
Ne cerem scuze pentru eventuale stangacii pe care cu siguranta le veti sesiza pe site - aflat in continua actualizare. Este o actiune voluntara si ne bazam doar pe resursele (umane si de timp) de care dispunem la acesta data; si din pacate nu sunt multe.
Din acest motiv, pentru noi devine evident ca fara ajutorul dumneavoastra nu vom putea reusi sa captam atentia celor carora ne adresam si anume: societatea romaneasca
Prin cumpararea produselor expuse pe site, cumparatorul (persoana fizica sau juridica) devine automat un donator - contravaloarea produsului cumparat revine cauzei selectate anterior de acesta.
Altfel spus, vanzatorul - producatorii sau comerciantii - vor expune produsele in categoria cauzei pe care o sustin. Prin accesul la o baza de date cu organizatii vanzatorul isi alege fundatia catre care va directiona contravaloarea produselor.
La randul lui cumparatorul poate cumpara produse care deservesc cauzei pe care acesta o sustine.
Pentru incurajarea activitatilor din atelierele lucrative si pentru a oferi o solutie de autofinantare pentru fundatiile umanitare, o sectiune speciala va fi dedicata cauzelor sociale prin vanzarea obiectelor produse in cadrul atelierelor lucrative.
Acestea vor fi puse la vanzare prin intermediul site-ului www.charitygift.ro fara costuri suplimentare, urmand ca fundatiile sa primeasca integral valoarea produsului direct de la cumparator.
Ca mod de prezentare, obiectele/produsele expuse pe site vor fi insotite de o scurta descriere si detalii de contact ale fundatiei/producator/comerciantul de la care provin.
In aceasta prima etapa a dezvolatrii site-ului, expunem numai produsele a caror valoare merge integral catre fundatii – punem in legatura directa vanzatorul cu fundatia. Pentru cazul in care vanzatorul doreste sa directioneze un procent din valoarea produsului intentionam sa apelam la servicii de audit si consiliere juridica pentru a ne asigura de corectitudinea cu care se desfasoara aceasta directionare.
Va stam oricand la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Cu deosebita consideratie,
Nicoleta Talpes

M-am gândit că nu le strică să le fac şi eu publicitate pe blog. Sper că îi ajută cu măcar un client în plus.

2 comentarii:

Cherie spunea...

buna,
iti multumesc pentru incurajari si suport.
nicoleta talpes

Anonim spunea...

Proiectul s-a relansat in noiembrie.
Viziteaza-ne pe www.charitygift.ro

O zi faina!