joi, 21 februarie 2008

Atenţie unde vă uşuraţi!


Mă plimbam zilele trecute prin oraş (Timişoara) şi am văzut o inscripţie faină de tot pe un perete. Este vorba despre o clădire de birouri situată undeva aproape de centrul Timişoarei. Cum nu plec fără camera foto la mine, am imortalizat momentul. Pe un perete lateral scrie clar, cu majuscule: "NU URINAŢ! PERICOL DE SCĂRPINARE PE SPATE!". Acuma nu am înţeles ce e cu scărpinatul pe spate. Te ia cu furnicături de la vreun cablu de înaltă tensiune sau de la paznicul clădirii, care ar putea să te prindă :) Este adevărat că nici nu am fost într-atât de curios încât să încerc...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cata, eu ma plimb des prin centru, insa inscriptia asta nu am vazut-o :( Unde o pot regasi?

Nicoleta spunea...

home sweet home Romania! Tot prin centru cladirile sunt pline de mazgalituri sexy cu "i love manele" (cum fiecare porc isi vede cocina luxoasa asa si fanii isi vad idolii valorosi). Ce sa spunem ca sa ne simtim mai bine? Aaaa...stiu: e bine ca macar a scris mesajul cu majuscule !

Catalink spunea...

Ghery, este cladirea care apartine Politehnicii de langa Fabrica de Palarii. I se spune "R"-uri, iar inscriptia o gasesti pe lateral stanga, cum stai cu fatza la cladire.