sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Sunt un dac liber!


Gata! Nu va trebui să mai văd mutrele infecte ale unor nulităţi ale (LATER EDIT: a) căror singură calitate este că iau poziţia ghiocelului în faţa şefilor şi umblă ca un câine după stăpână. În fine, despre sclavi numai de bine. Ce nu ştiu toţi cei care mi-au făcut atâta rău în ultimele şase - şapte luni este că am avut-o şi o am în continuare lângă mine pe Loredana. Cu ea alături mă pot lupta şi cu Mediaset sau cu News Corporation. Voi sunteţi nişte oameni mărunţi care le-au interzis colegilor să-mi vorbească. Ce umilinţă pentru voi. Habar nu aveţi că oamenii ăia vorbesc cu mine, îmi dau emailuri şi telefoane şi îmi spun multe lucruri. Habar nu aveţi din ce departamente sunt. Peste puţină vreme o să vă demonstrez asta prin nişte dezvăluiri. Ar fi multe de spus, dar vor veni şi alte postări pe blog. Gata, a trecut o perioadă urâtă din viaţa mea profesională. E timpul să mă uit înainte şi să uit mizeria din ultimele şase - şapte luni

2 comentarii:

Catalink spunea...

Anonim, mesajul tău este agramat şi plin de ameninţări şi injurii. Nu ai curajul să îl semnezi pentru că nu ai coloană vertebrală. Cei care iau poziţia ghiocelului în faţa şefilor nu au curaj. Mesajul tău confirmă ce spun despre voi. Nu îl voi publica deoarece pute.

Catalink spunea...

Anonim, am fost ieri pe la Adevărul. Nu am ştiut pe cine să caut. Mesajele tale rămân pline de ameninţări. Să înţeleg că aşa te exprimi?