duminică, 27 iulie 2008

Haideţi să punem mâna

Oameni buni, ne-au învins! Cum cine? Gunoaiele. Mizeriile de care ne lovim la tot pasul. Haideţi să facem ceva. Curăţenie, spre exemplu. Frumos ar fi să începem prin a nu face mizerie. E mai simplu şi mai eficient. M-am decis să mă implic măcar prin a deveni blogger partener, că hârtii sau pungi pe stradă ştiţi că nu arunc:). O altă idee este acea de a merge la cumpărături cu rucsacul sau nişte plase mai rezistente şi să nu le mai luăm pe cele oferite de supermarket-uri. Folosim mai puţin, aruncăm mai puţin. Simplu. Frumos ar fi să postaţi şi alte idei de moduri în care ne putem implica. În spatele acţiunii stă un brand de bere, nici nu cotează care. Aşa cum nu conteaz să sunt implicate, măcar prin unii oameni, trusturi de presă. Nu de asta îmi pasă. Îmi pasă de ce e în jurul nostru. Refolosiţi, refolosiţi, refolosiţi, colectaţi, reciclaţi şi curăţaţi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca postez aici, dar m-ar interesa Avensisul prietenului dumneavoastra. Am scris la textul cu "anuntul", dar m-am gandit ca nu va mai uitati peste el. Puteti sa lasati un numar de telefon sau sa ma contactati?Multumesc anticipat si scuzati deranjul!

Anonim spunea...

Cataline ...acu vad ca esti si tu sustinator al Umbrelei Verzi :D

Catalink spunea...

Da, Ghery, am primit pe email un comunicat dar mi-am reamintit de iniţiativă când am intrat la tine pe blog. Se poate spune că ai şi tu "o vină" pentru asta. Câte pungi de nylon ai aruncat la gunoi şi câte ai reciclat în ultima săptămână?

Anonim spunea...

Hmmm ... nu am ajuns la stadiul cu pungile :( Acum, noi, timisorenii invatam sa arunca sticlele de plastic in pubele speciale. Pana la nylon mai e :P

Costelino spunea...

Scuze: fata de natura :)