marți, 11 martie 2008

Cătălin Oprişan merge la Realitatea TV să facă revista presei la caterincă

Aveţi în continuare comunicatul de la Realitatea TV.

Cătălin Oprişan va realiza, în direct, un “ziar” în noua emisiune de la Realitatea TV,''Ultima oră''

Postul Realitatea TV oferă telespectatorilor săi o nouă emisiune, în cadrul căreia Cătălin Oprişan va realiza, în direct, un “ziar” aparte, care va conţine cele mai interesante şi spumoase evenimente şi imagini ale zilei. Emisiunea ''Ultima oră'' va fi difuzată începând de vineri, 14 martie, de la ora 23:10, şi va fi prezentată de cel mai nou component al echipei Realitatea TV, Cătălin Oprişan.

Emisiunea trece graniţa unei simple reviste a presei în care sunt citite pasaje din ziarele de a doua zi. “Ultima oră” va prezenta, în fiecare ediţie, subiecte alese de Cătălin Oprişan atât din ziare şi reviste, precum şi clipuri video şi poze trimise de telespectatori la adresa ultimaora@realitatea.net.
“Sunt bucuros să mă alătur echipei Realitatea TV, care se face remarcată prin ambiţia de a ţine la curent românii, în fiecare zi, cu cele mai noi informaţii. Deşi acest lucru presupune seriozitate şi muncă, cuvintele lui Chamfort nu trebuie uitate niciodată: 'Cea mai irosită dintre toate zilele noastre este cea în care n-am râs'. Tocmai de aceea, prin intermediul acestei noi emisiuni, ne propunem să îmbinăm în fiecare ediţie cele mai interesante informaţii şi imagini ale zilei şi să le prezentăm într-o manieră aparte”, a declarat prezentatorul emisiunii, Cătălin Oprişan.
Cătălin Oprişan (31 de ani) este licenţiat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti şi şi-a început cariera în presă în 1993, la publicaţia „Salut“. De-alungul timpului a mai lucrat la „Dimineaţa“, „Sport XII“, „Jurnalul Naţional“ şi „Gazeta sporturilor” şi a comentat meciuri de fotbal la TVR, Prima TV şi Antena 1. La “Gazeta sporturilor” a devenit, la doar 24 de ani, cel mai tânăr redactor-şef din istoria publicaţiei. Din septembrie 2007 până în februarie 2008, a realizat la Telesport emisiunea “Revista presei sportive”.
Realitatea TV este prima staţie TV de ştiri creată în România, ocupând în acest moment poziţia de lider pe nişa televiziunilor de ştiri. Realitatea TV difuzează zilnic, în medie, 35 de transmisiuni în direct şi invită, în fiecare zi, aproximativ 10 analişti, jurnalişti şi specialişti care explică telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presă Realitatea-Caţavencu, iar acesta mai deţine, printre altele, posturile Romantica TV şi The Money Channel, reţelele Radio Guerrilla şi Realitatea FM, agenţia de presă NewsIn şi publicaţiile ''Academia Caţavencu'', ''Cotidianul'', ''Business Standard'', ''Money Express'' şi ''Le Monde Diplomatique''.

Realitatea aruncă şi arma asta în lupta pentru audienţă pe care o poartă cu Mircea Badea şi cred că de data asta vor avea câştig de cauză.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Te admiram de cand prezentai emisiunea la Telesport! Esti talentat si haios......si ne bucuram ca ai trecut la Realitatea.Asteptam emisiuni bune de la tine ! Succes !
Fam. Paraschiv - Iasi

Anonim spunea...

Salut Catalin,
mai pigmenteaza emisiunea ta si cu stiri mai serioase,mai ales acum de cand a inceput campania electorala doar se vor rusina altii.
In rest tine stacheta sus.
Florin

Anonim spunea...

Esti Haios, cu litera mare. Tin-o tot asa !