vineri, 15 mai 2009

Fani Depeche Mode, nu disperaţi

După ce Depeche Mode au anunţat anularea concertului de la Bucureşti, fanii au intrat în fibrilaţii. Totuşi, cred că nu e cazul să disperaţi. O sursă de-a mea îmi spune că există discuţii între organizator şi trupă pentru reprogramarea concertului pe 7 iunie. Informaţiile oficiale sunt acestea, dar io cred că nu e cazul să vă rupeţi hainele de ciudă. Oricum, DM nu sunt Sting, deci nu e niciun motiv de lăcrimare :) De altfel, nici nu pot să spun că îmi pare rău de Emagic. Îmi amintesc doar mizeria făcută la concertul Rolling Stones (LATER EDIT: un "anonim" îmi atrage atenţia că Rolling Stones au fost aduşi de Events, nu de Emagic. Am îndreptat greşeala, dar golănia rămâne), când am murit de sete din cauza imbecilităţii organizatorilor. Să li se usuce gâtlejul după profit!

3 comentarii:

Anonim spunea...

"DM nu sunt Sting" - asta e o parere strict subiectiva, iar cand te adresezi "fanilor" depeche mode nu le zici asa ceva. dar asta dovedeste din nou ca esti toparlan

si

Rolling Stones a fost organizat de Events nu de Emagic. halal jurnalist!

bravo, ce sa zic!

Catalink spunea...

Anonimule, unde e problema ta? Pe blogul personal nu sunt jurnalist! Dacă nu ai simţit ironia din respectiva afirmaţie, înseamnă că ai o problemă de percepţie. Dacă ai curaj, spune cine eşti. Aşa, cu anonimi, nu pot purta un dialog. Referitor la organizatorul concertului Rolling Stones, ai dreptate. Mea culpa!

Diana spunea...

Stiam eu de ce nu vreau sa merg la concert :D