vineri, 12 februarie 2010

Ciupitura lu' Cocoş

AdânCĂ Ca CAnalu
Continuăm să descoperim noi faulturi comise de oamenii de televiziune la adresa limbii române. Vineri pe la 12.44, la Realitatea TV difuza o ştire despre apa care bălteşte pe străzile din Bucureşti. Televiziunea lui Vântu a vea un reporter care transmitea din Piaţa Presei. Probabil că era ud la picioare şi nu se putea concentra la ce spune, astfel că a comis o cacofonie: "Pentru că canalizarea...". Cugetare adâncă ca canalu.

1 comentarii:

Saul spunea...

Cataline, Cataline, de-ar fi asta singura cacofonie de pe audio-vizualul de limba romana, eu as propune un premiu pe bune acelui reporter ud la picioare!
Din pacate, gratie invaziei cvasipermanente de politicieni alfabetizati dar si analfabeti in talk-show-urile televiziunilor de stiri, limba romana plange ziu si noapte, de ani de zile, fara sa ii pese cuiva de asta!
Nici macar Carcotasilor nu le pasa de cacofoniada din platourile TV, ei care au incercat sa ciupeasca pe cate un politician, dar au fost si ei ciupiti si acum se multumesc sa-si tapeze colegii din presa vizuala...