joi, 16 iulie 2009

Dialog surdo-mut

După ce mi-au luat calculatorul, obiectele personale (pe care le-au băgat într-o cutie şi le-au mutat pe noul "birou"), adresa de email, abonamentul la telefonia mobilă (plătit din banii mei), contul de la copiator şi posibilitatea de a mai scrie în ziarul la care încă lucrez, şefii de la Adevărul nu mai vor să primească nici notificările de la mine. Deoarece refuză să-mi înregistreze notificările pe care le las atunci când este cazul, mai-marii de la cel mai vândut ziar de calitate din .ro au refuzat să primească un plic trimis de mine prin poştă. Este un plic cu valoare declarată şi confirmare de primire prin care îi notificam că mi-au tăiat abonamentul la mobil şi adresa de email. Partea bună este că există şi varianta de a-i obliga să-l primească. Ce poţi să mai spui?
Şi acum ceva pentru cei care mă tot atacă pe blog: niciunul nu aveţi curajul să semnaţi cu numele vostru sau să veniţi la mine la birou şi să îmi spuneţi asta în faţă. Vă ascundeţi în spatele semnăturii "anonim". Ceea ce veţi rămâne toată viaţa. Probabil că sunteţi printre cei care îmi zâmbesc zilnic prin redacţie. Îmi zâmbesc fals, evident. Amin!

7 comentarii:

Alexa spunea...

Eu nu inteleg un lucru: DE CE mai stai acolo?

Florin Budescu spunea...

Alexa: Te ajut eu sa intelegi: citeste Contractul Colectiv de Munca pe Ramura Mass-Media.

Draga Catalin, ai grija de tine, sa nu te enervezi, pastreaza-ti calmul, tine-o tot asa si pana la urma vei izbandi.

Am trecut si eu prin asta, ba chiar prin mai putin decat tine. Este greu, dar, crede-ma, merita.

La sfarsit vei descoperi ca, inainte sa faci ceea ce faci tu acum, nu te respectai destul.

francisc vaida spunea...

...cel mai important lucru este k traiesti esti sanatos la minte si la trup ....
da'i in ......n'colo


..de mult ma rupeam de ei si ii lasam in plata Domnului ..! ..mentalitatzi comuniste in blana de oaie capitalista .
..farseuri ai istoriei catzratzi pe prima treapta a asa zisei democratzii originale .! jigodiile draqululi!
..te citesc de ceva vreme si am fost martor tacut la tot zbuciumul tau..singurul lucru cu adevarat important e sa nu uitzi tot acest zbucium ...sa-l transformi in izvorul energiei Tale de a deveni un luptator cu NEDREPTATEA si un purtator al ADEVARULUI ...

PS evident nu k turma aia de jegoi

Bogdan spunea...

Cucoane, a inceput deja sa devina o telenovela! Mi-am luat floricele si apa plata si astept urmarea!

...

Succes; sa le dai in gura ca la coasa!

Catalink spunea...

Alexa, ţi-a răspuns Florin foarte clar, ar fi redundant să-ţi mai răspund şi eu. Florin, merci mult pentur susţinere. Te asigur de aceeaşi susţineri şi dinspre mine spre tine, mai ales că ai la fel de multă nevoie. Domnul Vaida, să ştiţi că merită să lupt pentru dreptatea şi pentru onoarea mea! Cred că toţi avem obligaţia să facem asta şi să nu lăsăm o mână de jeguri să ne calce în picioare. E singura noastră şansă. Bogdan, telenovelă sau nu, situaţia e neplăcută şi se va termina la un moment dat. Săptămâna asta fac două mutări importante.

nd spunea...

Catalin, sper ca ai facut deja mutarile... Stii desigur ca exista posibilitatea trimiterii notificarilor prin executor jud.-te poti adresa oricarui cabinet notarial, costa sub 1 mil. lei vechi. Asta constituie proba juridica acceptata. Sper ca nu vei renunta ca Luminita...
Bafta!

Anonim spunea...

Trimite-le prin fax, asa nu pot refuza sa le primeasca ;)