vineri, 6 februarie 2009

Am dat interviu unui Copilutz

Săptămânile trecute m-am trezit cu un email de la un tip pe care nu îl cunosc. Mi-a trimis nişte întrebări şi m-a rugat să răspund la ele pentru o serie de interviuri pe blogul lui. Foarte multe nu ştiu despre el şi, mai ales, încă nu ştiu de unde a aflat de mine. În fine. Sper să vă placă interviul. Cineva mi-a spus că este "super bun interviul", iar altcineva că "e ok". Voi ce spuneţi?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de mine, domnule Rooster!Aţi dat un interviu! Bravo! Unui copiluţ. Şi ţineţi neapărat să ştie toată ţara chestia asta. Mai nou sunteţi şi forograf. aţi crescut într-un an cât alţii în zece. Amintirile "de Timişoara" despre cariera Dvs sunt savuroase. Poate ar trebui făcute şi publice. Oricum, felicitări şi mă bucur că ne ţineţi la curent cu cele mai impornatnte lucruri din viaţa Dvs pe avatarul de messenger. De exemplu, că v-aţi luat bilete la Sting. Noi nu ne-am luat şi nici nu vă invidiem. Decât să fiu Cătălin Cocoş şi să am bilete la Sting prefer să mă cheme Mircea sau Oreste şi să sting eu focul pasiunii pentru jurnalism şi forografie. Sus paharul!

Catalink spunea...

Păi dacă nu ai semna "anonim", aş putea să te scutesc de toate astea. De anonimi e plină lumea. Nu înţeleg ce ai cu pasiunea mea pentru fotografie şi cu bucuria că voi merge la Sting. Ai înţeles greşit. Nu vreau să fiu invidiat. Nu e scopul meu în viaţă. În fine.

Angee spunea...

Ce tare! Inseamna ca devii celebru daca ai deja anonimi care se iau de tine:)) La mai mare si felicitari pentru interviu!

Anonim spunea...

ha ha, atunci cand ai fost intrebat daca jurnalistul tre sa fie sincer sau mincinos... si ai zis "obligatoriu, sincer" parca te-am si vazut... dand capu pe spate si zicand aceste vorbe. deci nu-i elogiu, doar o observatie.
na