joi, 11 decembrie 2008

Leapsa de Craciun

Am primit zilele trecute o leapsa pe blog de la Ghery. Omul imi cere sa spun care e treaba cu cadourile de Craciun si cam ce se intampla in perioada asta. Pai la mine e simplu. Mi se rupe de perioada sarbatorilor si ard de nerabdare sa treaca. Nu sunt "penetrat" de Spiritul Craciunului de nicio culoare. Cu toate astea, fac cadouri multora dintre prietenii apropiati si, evident, familiei. Asa era pana acum. De data asta, lucrurile vor sta putin mai egost, daca pot spune asa. Anul acesta mi-am facut cadou un sejur de vreo zece zile in Elvetia si Franta, gratie Mariei, careia ii multumesc frumos. Asa stand lucrurile, nu mai am bani si pentru altii :). Cei care tin la mine o sa ma ierte. Ceilalti nu conteaza. Despre cum este la Geneva, Versoix si alte locuri civilizate, povestesc la intoarcere. Si va fac cadou o serie de imagini superbe. Asta ca sa nu spuneti ca nu m-am gandit chiar deloc la voi :). Lepsa merge mai departe la Bradutz si la Corina.

3 comentarii:

Angee spunea...

mersi de cadoul de anul trecut pentru prietenii apropiati pe care NU mi l-ai facut! sa te bucuri de cadoul meu pentru tine de anul asta:P

Anonim spunea...

Buna! Corina nu mai scrie pe PRwave blog. Asa ca va fi cam greu sa vada leapsa de la tine. O poti contacta pe ea, sau ma pot ocupa eu, pe PRwave :) Spune-mi numai cum preferi.

O seara minunata,
Alina

Catalink spunea...

Alina, mulţumesc pentru răspuns. Am să o contactez personal pe Corina. Mulţumesc din nou, Cătălin