marți, 6 noiembrie 2007

Primii bani din fotografie! Yupyyyy

Azi am castigat primii bani din fotografie si bucutria este mare. Nu mai incanta atat de mult suma (care nu este neglijabila), cat ma bucura faptul ca am reusit sa castig bani dn fotografie si ca, prin asta, mi-am implinit un vis. Este vorba de patru fotografii care vor aparea in "Manual de Romania", o lucrare pe care Realitatea - Catavencu o va scoate pe piata in curand, in 10.000 de exemplare, din ce am inteles. Nu este vorba despre fotografii artistice, mai degraba sunt "imagini tehnice", dar care sunt necesare in lucrare. Gata. La treaba, ca avem de lucru.

6 comentarii:

Angee spunea...

Pentru ca urmatorul tau post ma obliga, te felicit pentru chestia asta. A propos, pe gratis mai faci poze? Ca ne trebuie fotograf la nunta:P

Catalink spunea...

Da, draga Angee, pentru prieteni (inca) mai fac fotografie moca. Dar rugati-va sa nu devin foarte celebru pana la nunta, ca lucrurile se pot schimba :-P

Unknown spunea...

Bravo,vere! Si la mai mare!Ma bucur ca ai reusit sa-ti implinesti un vis.Persevereaza ,ca nu se stie niciodata unde poti ajunge cu o poza.Poarta la gat aparatul ,sa fii pregatit in orice situatie.E suficient sa pozezi ceva ce nu trebuie ,ca om te-ai facut!Mai umbla si tu prin restaurante,pe unde ,,mananca"lumea buna!

Unknown spunea...

Bravo ,vere!Continua tot asa!Umbla cu aparatul la tine ca cine stie ce mai prinzi!Mai mergi si tu in restaurante unde ,,mananca "lumea buna!Poate faci de-un langos pozand-o pe vreuna care tocmai a luat masa si se sterge delicat la gurita.

Anonim spunea...

felicitari si la mai multe!!!

Cristina Iovi spunea...

continua pe linia asta. desi e gres, sper sa lasi "langoseriile"- altora. fa, ceea ce stii sa faci TU. fotografiile de pe "flickr" sunt elocvente. multumesc pentru ele! Bafta!