miercuri, 31 octombrie 2007

Halo, domnu', unde ma abonez la Gigi teve?

Hai sa va povestesc ce am patit zilele trecute. Mergeam eu pe lnga Garsoniera Poporului cand m-au abordat trei tzigani. Zice unu' dintre ei: halo, domnu, nu stii hunde ie strada Staicului, ca sa ne abonam la Gigi TV? Raspunsul meu a fost scurt: imi pare rau, dar nu stiu unde e. Dar la cine vreti sa va abonati? La Gigi TV. Dupa ce mi-au aratat o chitanta, am inteles ca era vorba de Digi TV.

Monica il roaga pe Iri sa-i mai ia o poseta sa si-o puna pe cap

Ziarul Cancan a postat azi pe site un filmulet in care Irinel o ia la un examen oral pe Monicutza lui scumpa si draga. Datorita interesului starnit de filmulet, site-ul cancan.ro nu mai poate fi accfesat, cel putin nu acum. Asa ca am gasit pe altundeva productia media. Luati de va rugati alturi de Monicutza.

joi, 25 octombrie 2007

Pe Teo o bate Vantu spre Voiculescu

Teo este la un pas, vom vedea cat de mic, sa paraseasca Romantica TV pentru o reintoarcere la Antena 1, acolo unde a mai evoluat inainte de transferul la ProTV. Asa cum spune si Tolo, este doar o chestiune de timp pana cand Teo renunta la a fi Romantica. Vedeta TV a confirmat, mai mult sau mai putin voalat, ca a purtat discutii cu A1. Pentru diversitate, Teo a spus ca a vorbit si cu altii. Mai exista, inasa, si alte voci, care spun ca Teo ar cam vrea sa isi mareasca slariu si a recusr la tehnica lansarii de zvonuri pe piata. Vom vedea cum se termina povestea Romantica dintre Vantu si Teo.

luni, 15 octombrie 2007

Autopromo foto

In cazul in care nu stiati, am postat pe flickr punct com niste fotografii realizate de mine. Dau aici linku la la ele. Va rog sa va "simteti" liberi sa le comentati.

luni, 8 octombrie 2007

Ziarele româneşti s-au înnoit în online

Am făcut o analiză, mă rog, mai mult un pomelnic al site-urilor de ziare care au fost relansae în 2007 pe NewsIn, (pentru a vizualiza materialul aveti nevoie de abonament). Primii au fost cei de la Romania libera, iar ultimii, cel putin pana in prezent, cei de la Click!. Asadar, a inceput un quality si a terminat un tabloid. Bine, anul nu s-a incheiat, asa ca ar putea urma si alte relansari de site-uri. Toti vor sa tina pasul cu tehnologia si ofera content video si bloguri. Bine, povestea cu blogurile la ziare e cel putin din 2006. O mentiune merita si Bogdan, editorul, ca a lucrat si el destul de mult la material. In concluzie, filmati sau fotografiati si trimiteti ziarelor materialele. Poate deveniti celebri.

joi, 4 octombrie 2007

Mesaj antiterorist al celui mai puternic om de pe Terra

Cel mai puternic om de pe Terra, George W. Bush, i-a transmis un mesaj foarte clar celui mai cautat terorist din lume, Ossama bin Laden. In acest mesaj, Bush junior prezinta modul in care SUA vor lupta impotriva terorismului si ce vor pati teroristii capturati. De cand am ascultat discursul lui Bush jr., stau mult mai linistit.